Úvaly - město v zeleni

Sport

bazény a aquaparky

Koupaliště

Městské koupaliště – v současné době po rekonstrukci opět v provozu

ostatní sporty

TJ Sokol Úvaly

TJ Sokol Úvaly
Sportovní činnost TJ je zaměřena především na práci s mládeží v oddílu házené.
Různá cvičení pro veřejnost v odpoledních a večerních hodinách: cvičení žen (po 19:00 – 20:00 a 20:00 – 21:00, čt 20:00 – 21:00), rekreační volejbal (st 20:00 – 22:00) a basketbal (čt 20:30 – 21:30), sálovou kopanou, futsal atd.
TJ pronajímá sportovní zařízení všem zájemcům z řad klubů i občanů. Pronajmout si můžete sportovní halu (v letním období za 450,-/hod., v zimním období za 950,-/hod), tělocvičnu (300,-/hod) a venkovní hřiště na volejbal (50,-/hod).
Velice oblíbený je badminton (250,-/hod).
Kulturní a společenské akce dle dohody.
Informace na tel: 777 690 814., email: tjsokoluvaly@seznam.cz

SK Úvaly

Fotbalové a dětské hřiště Sportovního klubu Úvaly

TJ Sokol Úvaly – oddíl házené

Základem oddílu házené je práce s mládeží. Mládežnická házená v Úvalech má dlouholetou tradici a v současné době zájem dětí o házenou roste. Chceme dětem nabídnout kvalitní sportovní přípravu se zaměřením na rozvoj osobnosti a talentu a pomoci jim při plnění jejich sportovních cílů. S dětmi na trénincích pracuje tým zkušených a vzdělaných trenérů. Náš oddíl dbá na to, aby se trenéři pravidelně účastnili vzdělávacích kurzů, včetně kurzu první pomoci. Celkem zde trénuje a hraje více než sto padesát hráčů v přípravce, mini žácích, mladších a starších žácích, mladších a starších dorostencích a v družstvu mužů. Více informací o jednom z nejlepších oddílů házené v ČR získáte na webu www.hazena-uvaly.cz.

” amatérský tenisový klub Úvaly “

Generální ředitel amatérského tenisového klubu je pan Krutský Josef, mobil: 602 384 790 e-mail : stavebniny@krutsky.cz ,

zájmové činnosti

ZKO Úvaly u Prahy

Kynologická organizace se zabývá nejen sportovním výcvikem a tréninkem agility, ale věnuje se také výchově a socializací psů. Přijít můžete s jakýmkoli plemenem, malým, velkým, dospělým, štěnětem, ale i se starším psem.